Sesli Chat Girişi

11 Şubat 2011 Cuma

Canlı Kamerali Sohbet Odaları

Canlı Kamerali Sohbet Odaları Bir çok web sitesinde bu başlığı görmeniz mümkün. Bazı web sitelerinin asıl amaçları arasında; Sitelerinde hiç bir şekilde kameralı chat ve canlı chat olmamasına rağmen sırf para kazanmak uğruna insanları kandırma yoluna gitmektedirler. Bazı siteler ise; Kontör karşılığında, belirli bir ücret karşılığında kameralı chat olacağını öne sürmektedirler. Sizlere tavsiyemiz; bu tür siteler ekesinlikle inanmayınız. Bu siteler, tamamen amaç dışında ve para kazanma uğruna insanları sitelerine çekmeye çalışan sitelerdir. Çoğunluğu warez içerik olup, bilgisayarınız zarar görebilir, özel bilgileriniz tanımadığınız kişilerin eline geçebilir. Sanıyorum bu tür durumlar sizin hiç ama hiç hoşunuza gitmeyecektir.

Kredi kartı numarası gibi özel bilgilerinizi asla paylaşmanızı tavsiye etmiyoruz. Ücret karşılığında kameralı sohbet yapılacağını söyleyen yazılara ve kişilere inanmayınız.

Kısaca sitemizden bahsetmek istiyorum,

öncelikle en güvenilir kamerali canlı chat sohbet odalarına az sonra giriş yapacaksınız. Neden mi?

Yukarıda yazmış olduğum hiç bir şey sitemizde yoktur. yuregininsesi sesli chat tamamen ücretsiz dir. Avrupa’nın ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden katılan yüz elli bine yakın üyesi bulunmaktadır. 2008 yılından bu yana sesli sohbet alanında hizmet vermektedir. Hemen güvenilir bir şekilde chat yapabilmek için aşağıdaki linkimize tıklamanız yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder